Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Προτείνουν κρέας Halal σφαγής, δύο διάσημοι σεφ στην Δανία, η συνταγή για κεφτεδάκια με αρνί σφαγής Halal με κάρυ, σηκώνει θύελλα αντιδράσεων από Δανούς τηλεθεατές. Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΚΤΗΝΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ" ΔΥΣΗ!

Διαμαρτυρία για το "τηλεοπτικό γεύμα" που σέρβιραν σε κανάλι δημόσιας τηλεόρασης της Δανίας,
οι δυο αδελφοί σεφ Adam og James Price.
  στην εκπομπή 'Spise med Price'
**
(στο'Spise med Price' (δείπνο με τιμή), madprogrammerne στο DR, οι δυο σεφ αδελφοί προτείνουν διαφορετικές, εύκολες και διασκεδαστικές συνταγές για τρόφιμα με υπέροχη γεύση, από μενού που σερβίρεται στο εστιατόριό τους, στο κέντρο (πλατεία) του Herning, στο πρώην κτίριο της Τράπεζας Heath.
Οι αδελφοί έχουν ήδη πολλά εστιατόρια στην Κοπεγχάγη και στο Aalborg, και επέλεξαν το Herning, λόγω των τροφίμων που υπάρχουν στην περιοχή.)


χθες έδειξαν πως μαγειρεύεται το αρνί, που σφάζεται με halal σφαγή και συνοδεύεται με ζυμαρικά και κάρυ.
το τι επακολούθησε μπορείτε να διαβάσετε στη Fb σελίδα τους

https://www.facebook.com/SpiseMedPrice/videos/10154612799596872/

το δείπνο παρουσίαζε τη συνταγή για κεφτεδάκια με αρνί Halal (σφαγής) με κάρυ και μάνγκο  chutney ( Lammeboller i karry med mangochutney) -

Φαίνεται ότι άγγιξαν τις ευαίσθητες χορδές των Δανών θεατών τους που ενοχλημένοι και προσβεβλημένοι, έφτασαν στο σημείο, να κάνουν προφορική ερώτηση στην υπουργό πολιτισμού
Η διαφήμιση του χαλάλ τροφίμου, θα τους κοστίσει μάλλον ακριβά (brødrendes halal-reklame vil koste på fan-s)δεν είναι δυνατόν να επαινείται η κυριαρχία μιας ξένης θρησκείας  στη Δανία και αυτό να υποστηρίζεται στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

δεν είναι δυνατό το δείπνο με τιμή στην Κοπεγχάγη ["Spise med Price i Kobenhavn", og] να διαφημίζει έναν θρησκευτικό τρόπο σφαγής (halalslagterforretning) και να μην αναρωτιόμαστε για συσχετίσεις  με ισλαμικές οργανώσεις Halal πιστοποίησης (halalcertificeringsafgifter) και μια βιομηχανία τροφίμων με τζίρο τσισεκατομμυρίων δολλαρίων που χρηματοδοτεί ισλαμικές οργανώσεις (και ίσως την τρομοκρατία...)

Εδώ έχουμε τον ένα πολιτισμό να υπαγορεύει σε έναν εντελώς διαφορετικό πολιτισμό οτι ο δεύτερος πρέπει να συμπεριφέρεται σύμφωνα με τους κανόνες του πρώτου.

η Ekstra Bladet περιέγραψε στο παρελθόν  πως τα χρήματα από τα δανικά σφαγεία που χρησιμοποιούν halal σφαγή, καταλήγουν στην έντονα συντηρητική μουσουλμανική οργάνωση "Muslim World League"η οποία μεταξύ άλλων ευνοεί την καταπίεση των γυναικών, τη θανατική ποινή για τους ομοφυλόφιλους και την κατάργηση της δημοκρατίας.

 η Σαουδική Αραβία απαιτεί από τις Δανικές επιχειρήσεις που θέλουν να εξάγουν halal προϊόντα, να πληρώνουν την Δανική υπηρεσία της "Muslim World League" για την Halal πιστοποίηση.
πηγή 12-4-17
http://ekstrabladet.dk/nationen/shitstorm-mod-broedr-price-skuffet-over-i-bruger-halal-koed/6613972














http://hellenicrevenge.blogspot.com/2017/04/halal-halal.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.