Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

ΝΕΟ ΚΤΗΝΟΣ: Πυροβόλησε με αεροβόλο και σκότωσε γάτα στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΤΟΣ

Πυροβόλησε με αεροβόλο και σκότωσε γάτα στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης
Μετά από πολύωρη προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή η γάτα η οποία βρέθηκε πυροβολημένη στην σπονδυλική στήλη με αεροβόλο τελικά πέθανε τα ξημερώματα της Τετάρτης 9 Μαΐου. Το ζώο
βρήκαν να κείτεται αβοήθητο στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Απόλλωνος στα Πεύκα (Ρετζίκι) Θεσσαλονίκης του Δήμου Συκεών - Νεαπόλεως οι δικοί του άνθρωποι αμέσως το μετέφεραν στην κτηνίατρος του.

Ο γάτος τους πάλεψε πολύ αλλά μετά από τέσσερις ανακοπές καρδιάς τελικά κατέληξε. Η οικογένεια του εξηγεί ότι ήταν ένα ήσυχο φιλικό ζώο, μόλις 5 ετών που ήταν στειρωμένο. Οι δικοί του πρόσφεραν ότι χρειαζόταν νεράκι, τροφή και χάδια. Ο γάτος τους δεν απομακρυνόταν από το σπίτι και η βόλτα που έκανε δεν ξεπερνούσε τα όρια της πολυκατοικίας τους. Και εκεί μέσα στο συγκρότημα των πολυκατοικιών τον βρήκαν χτυπημένο, παράλυτο, καθώς το σφαιρίδιο του αεροβόλου τον είχε πετύχει στην σπονδυλική στήλη.

Άλλο ένα ζώο που πέθανε εξαιτίας κάποιου απάνθρωπου που όπως αποδεικνύεται βάζει στο σημάδι αυτά τα πλάσματα για πλάκα… Αν γνωρίζετε οτιδήποτε για το έγκλημα επικοινωνήστε με την κηδεμόνα του μέσω facebook εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.